Promofilmen til Agda og Teams er klar!

"Lokale nyheter" på Agda vil dessverre ikke være tilgjengelig ved oppstart. Grunnen er av teknisk karakter og det jobbes tett mot programleverandør for å få på plass nyhetstjenesten – tentativt våren 2020. I mellomtiden vil arbeidsflaten i Teams brukes til formidling av lokale nyheter. Her kan du imidlertid se en egenprodusert og rykende fersk film med et lite fremtidsbilde av hva som kommer i løpet av 2020. En visuell historie om nye og smartere samhandlingsverktøy – snurr film!

Se filmen her!

– Om filmen klarer å skape begeistring, må du selv bedømme. Vi gav Svein Olav Olsbu, lærer ved medier- og kommunikasjon på Sam Eyde videregående skoler, frie tøyer, !, sier prosjektleder Wanja Richardsen for IT-prosjekt internkommunikasjon og samhandling.

– Hatten av og glasset høyt for alle knalldyktige kolleger som har deltatt i produksjonen, enten som skuespiller, ideskaper, manusforfatter, håndlanger, statister eller som del av heiagjengen! Til produsent og filmskaper, Svein Olav Olsbu, som har lagt ned en enorm innsats for å bli ferdig til "premieren", er det bare å si tusen, tusen takk!

Bli med å spre filmen og budskapet om at nye og smartere samhandlingsverktøy kommer med overgangen til Agder fylkeskommune!

Se filmen her!

(red.anm.: Outtakse-ene på slutten anbefales på det varmeste!)

 Noen nøkkelfakta (fun facts) bak filmen:

  • Tre personer har stått for mesteparten av arbeidet: Geir Henning Salvesen (IKT), Benjamin Duedahl (IKT) og Svein Olaf Olsbu (MK) 15 statister, 6 hovedroller
  • 4 lokasjoner på Sam Eyde, 2 lokasjoner utomhus (hjemme hos Geir Henning og på tannlegekontor)
  • Et stort, stort etterarbeid utenom arbeidstid for Svein Olaf, Geir Henning og Benjamin Duedahl
  • Det har gått med 9 hamburgere med tilbehør på utejobbene og 3 desserter (Benjamin sliter med søtsug)
  • Øl-etiketter ble vasket bort så ingen CB-fans skulle bli krenket av Arendals bryggeri-fans
  • Rektor (Sigmund Baasland) går i en sith-lord badekåpe. Ekte Star-Wars vil observere dette i filmen. Ellers flyr han stort sett bare rundt i trusa på settet.
  • Hunden heter Tinka og var usedvanlig tålmodig og skvettet ikke en dråpe…
  • Benjamin Duedahl er superstatist og har sneket seg inn i fire scener. I tinder-scenen så opptrer han som Benja Minh.

 Vi håper du liker filmen!